Gerookte forel met selderij, mierikswortel mayonaise en aardappelkaantjes
Klassieke steak tartare
Bloemkoolcrème met een gefrituurd eitje, gruyère en truffelolie
Brioche crouton met eendenlever, sherry en abrikozen
Cocktail van rivierkreeft en gamba's met citroen, verse kruiden en vadouvan mayonaise
Oesters met topping, vanaf 3 stuks te bestellen
Licht gerookte zalm met vadouvan mayonaise
Franse uiensoep met een gruyère crouton
Soep van jonge erwtjes, courgette, dragon, crème fraiche, knoflook en gamba's
Runderstoofschotel met aardappel, zilveruitjes, wortel en rode wijn
diamanthaas geserveerd met bearnaisesaus, pepersaus of Roquefortsaus
Briochebun met rundvleesburger, little gem, gecarameliseerde ui en camembert
Rijk gevulde vissoep met diverse vis, schaaldieren en rouille
met gruyère, courgette, gepofte cherrytomaat, geitenkaas en Provençaalse kruiden
met passend garnituur en bearnaisesaus, pepersaus of Roquefortsaus, +€10,- voor Rossini
Eendenborst met passend garnituur en jus met cognac
Vis van de dag
Paddenstoelen stoofschotel met aardappel, wortel, pompoen en ui
met peer en noten
met kardemom en sinaasappel
Kaasplank van kaashandel de Brink, vanaf 3 stuks
diverse lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Citroen merenguetaartje