Oesters met topping, vanaf 3 stuks te bestellen
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Vissoep met diverse vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met toast en rouille
Mille-feuille van gerookte makreel met bieslookcrème, aardappelchips en bijpassende salade
Blini met rillette van rog, hollandse garnalen en remouladesaus
Terrine van varkenswang met sausje van grove franse mosterd en bijpassende salade
Zuurdesembrood met paté en rillette van eend
Klassieke steak tartaar (100gr.) geserveerd op brood met truffelmayonaise
Gebakken kalfszwezerik met beurre noisette, rauwe ham, puntasperge en puree van wortel en peterselie
Roulleau van kippendij omhuld met lardo, geserveerd met rivierkreeftjes en dragonmayonaise
Ingelegde gele biet met geitenkaascème, dille en appel
Hertenstoof met pommes duchesse en bimi
Kippetje met bearnaisesaus
Diamanthaas geserveerd met bearnaise-, peper- of roquefortsaus
Met keuze uit bearnaise-, peper- of roquefortsaus, +€10,- voor Rossini
Klassieke steak tartaar met frites
Eendenborst met sinaasappel, knolselderij en eenden jus
Rogvleugel met kappertjes en citroen-botersaus
Gebakken skei met bijpassende groenten en een saus van beurre blanc en zwarte knoflook
Kroketjes van comté en gruyère, geserveerd bijpassende salade en frites
Klassieke zeetong à la meunière (Graag aanvragen wanneer u reserveert)
Klassiek frans luchtig kakeje doordrenkt in rum siroop geserveerd met fruit en ijs
Gemaakt met Grand marnier en koffie
Citroen merenguetaartje
Kastanjemousse met mandarijngel, bastognekruim en yoghurtijs
Van 4 franse kazen van Kaashandel de Brink
Diverse lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Oesters met topping, vanaf 3 stuks te bestellen
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Vissoep met diverse vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met toast en rouille
Mille-feuille van gerookte makreel met bieslookcrème, aardappelchips en bijpassende salade
Blini met rillette van rog, hollandse garnalen en remouladesaus
Terrine van varkenswang met sausje van grove franse mosterd en bijpassende salade
Zuurdesembrood met paté en rillette van eend
Klassieke steak tartaar (100gr.) geserveerd op brood met truffelmayonaise
Gebakken kalfszwezerik met beurre noisette, rauwe ham, puntasperge en puree van wortel en peterselie
Roulleau van kippendij omhuld met lardo, geserveerd met rivierkreeftjes en dragonmayonaise
Ingelegde gele biet met geitenkaascème, dille en appel
Hertenstoof met pommes duchesse en bimi
Kippetje met bearnaisesaus
Diamanthaas geserveerd met bearnaise-, peper- of roquefortsaus
Met keuze uit bearnaise-, peper- of roquefortsaus, +€10,- voor Rossini
Klassieke steak tartaar met frites
Eendenborst met sinaasappel, knolselderij en eenden jus
Rogvleugel met kappertjes en citroen-botersaus
Gebakken skei met bijpassende groenten en een saus van beurre blanc en zwarte knoflook
Kroketjes van comté en gruyère, geserveerd bijpassende salade en frites
Klassieke zeetong à la meunière (Graag aanvragen wanneer u reserveert)
Klassiek frans luchtig kakeje doordrenkt in rum siroop geserveerd met fruit en ijs
Gemaakt met Grand marnier en koffie
Citroen merenguetaartje
Kastanjemousse met mandarijngel, bastognekruim en yoghurtijs
Van 4 franse kazen van Kaashandel de Brink
Diverse lekkernijen met koffie of thee naar keuze