Zin in een reis door Frankrijk? Laat je verrassen door de chef met een door hem uitgekozen menu van de week. Bijpassende wijn erbij? Vraag onze sommelier naar een keuze op maat.
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige bospaddenstoelensoep met ui, tijm en knoflook
Huis getrokken bisque met gamba's en chimichurri
Bladerdeeg gevuld met peer en blauwschimmel, geserveerd met sherry-balsamico stroop
Klassieke steak tartaar (100gr.)
Carpaccio van gerookte rundermuis met knoflook croutons, Remeker rijp en pepermayonaise
In laagjes opgebouwde terrine van gerookte eendenborstfilet, rilette van eendenborst en eendenlever met konfijt van peer
Zwezerik met hazelnoot-knolselderij crème, beukenzwam, notenolie, rucola en hazelnoot crunch
Snoekbaarsfilet met appelstroop en knolselderijmayonaise
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur
Een wisselend gerecht wat met zorg is uitgekozen met producten van het moment v.a.
Risotto met bospaddenstoelen, truffel en hazelnoot crunch
Stoofschotel van hert met paddenstoelen, meloesui en vergeten groenten
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Klassieke steak tartaar (180 gr.) met frites
Malse diamanthaas (180 gr.), geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Rode poonfilet met risotto, linzen en saffraan beurre blanc
Langzaam gegaard en krokant gebakken wildzwijn nek met lauriersaus
Eendenborstfilet met gekonfijte eendenborst rilette met sinaasappel-honingsaus
Rijk gevulde vissoep met diverse vis, schaal- en schelpdieren, brood en rouille
In boter gebakken schelvisfilet met lamsoor-knolselderijpuree en linzen
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Van hibiscus
Franse klassieker van luchtige merengue drijvend in vanille saus met caramel
Chocolade met yoghurtmousse, ingelegde bramen en pastis
Mousse can mascarpone met rozijnencompote, speculoos blondie en pompoenijs
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige bospaddenstoelensoep met ui, tijm en knoflook
Huis getrokken bisque met gamba's en chimichurri
Bladerdeeg gevuld met peer en blauwschimmel, geserveerd met sherry-balsamico stroop
Klassieke steak tartaar (100gr.)
Carpaccio van gerookte rundermuis met knoflook croutons, Remeker rijp en pepermayonaise
In laagjes opgebouwde terrine van gerookte eendenborstfilet, rilette van eendenborst en eendenlever met konfijt van peer
Zwezerik met hazelnoot-knolselderij crème, beukenzwam, notenolie, rucola en hazelnoot crunch
Snoekbaarsfilet met appelstroop en knolselderijmayonaise
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur
Een wisselend gerecht wat met zorg is uitgekozen met producten van het moment v.a.
Risotto met bospaddenstoelen, truffel en hazelnoot crunch
Stoofschotel van hert met paddenstoelen, meloesui en vergeten groenten
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Klassieke steak tartaar (180 gr.) met frites
Malse diamanthaas (180 gr.), geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Rode poonfilet met risotto, linzen en saffraan beurre blanc
Langzaam gegaard en krokant gebakken wildzwijn nek met lauriersaus
Eendenborstfilet met gekonfijte eendenborst rilette met sinaasappel-honingsaus
Rijk gevulde vissoep met diverse vis, schaal- en schelpdieren, brood en rouille
In boter gebakken schelvisfilet met lamsoor-knolselderijpuree en linzen
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Van hibiscus
Franse klassieker van luchtige merengue drijvend in vanille saus met caramel
Chocolade met yoghurtmousse, ingelegde bramen en pastis
Mousse can mascarpone met rozijnencompote, speculoos blondie en pompoenijs
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur