Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige gerookte palingsoep
Gefrituurde raclette met crème van raclette, notensla, hazelnoten en abrikozenjam
Klassieke steak tartaar (100gr.) geserveerd op brood met truffelmayonaise
Roompate afgebrand met rietsuiker, geserveerd met toast
Buikspek met appelcider, specerijen, gegaard met honing, sinasappel lak en frisse koolsalade
Terrine van gerookte zalm, paling en forel. Klassieke Franse visterrine met saffraan mayonaise
met avocadocrème met ingelegde bloemkool en hazelnoten
Gebakken gamba's en een crème brûlée van geitenkaas met tomatenjam
Verse vis , schaal- en schelpdieren geserveerd met brood en saus (vanaf 2 personen), p.p.
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gepofte paprika risotto met daarbij paprika gevuld met geitenkaas en hazelnoten
Klassieke Franse runderstoof
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Klassieke steak tartaar met frites
Malse diamanthaas (180 gr.) geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Malse ossenhaas (180 gr.) met keuze uit Bearnaise- peper-, of roqeufortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Langzaam gegaarde kalfsnek in ganzenvet, geserveerd met aardappelen mousseline, verse groenten en kalfsjus met salie
Rijk gevulde vissoep met dieverse vis, schaal- en schelpdieren en rouille
Op de huid gebakken doradefilet met beurre blanc van noilly prat
Goudbruin gebakken schoolfilet met persillade
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Van vanille
Met gel van citroenmelisse en boterbabbelaarijs
Carrotcake met roomkaas, calamansi cremeux met honing-limoen ijs
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige gerookte palingsoep
Gefrituurde raclette met crème van raclette, notensla, hazelnoten en abrikozenjam
Klassieke steak tartaar (100gr.) geserveerd op brood met truffelmayonaise
Roompate afgebrand met rietsuiker, geserveerd met toast
Buikspek met appelcider, specerijen, gegaard met honing, sinasappel lak en frisse koolsalade
Terrine van gerookte zalm, paling en forel. Klassieke Franse visterrine met saffraan mayonaise
met avocadocrème met ingelegde bloemkool en hazelnoten
Gebakken gamba's en een crème brûlée van geitenkaas met tomatenjam
Verse vis , schaal- en schelpdieren geserveerd met brood en saus (vanaf 2 personen), p.p.
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gepofte paprika risotto met daarbij paprika gevuld met geitenkaas en hazelnoten
Klassieke Franse runderstoof
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Klassieke steak tartaar met frites
Malse diamanthaas (180 gr.) geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Malse ossenhaas (180 gr.) met keuze uit Bearnaise- peper-, of roqeufortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Langzaam gegaarde kalfsnek in ganzenvet, geserveerd met aardappelen mousseline, verse groenten en kalfsjus met salie
Rijk gevulde vissoep met dieverse vis, schaal- en schelpdieren en rouille
Op de huid gebakken doradefilet met beurre blanc van noilly prat
Goudbruin gebakken schoolfilet met persillade
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Van vanille
Met gel van citroenmelisse en boterbabbelaarijs
Carrotcake met roomkaas, calamansi cremeux met honing-limoen ijs
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink