Zin in een reis door Frankrijk? Laat je verrassen door de chef met een door hem uitgekozen menu van de week. Bijpassende wijn erbij? Vraag onze sommelier naar een keuze op maat.
Met keuze uit:Jam; brie, honing en walnoten; zalm en avocadocrème, v.a.
Gekookte ham, gruyère en bechamelsaus
Keuze uit naturel, gekookte ham, paddestoelen of zalm, v.a.
Bieslookroomkaas met keuze uit naturel, gerookte ham, paddestoelen of zalm, v.a.
Getoast brioche brood met gepocheerd ei, ham of zalm en Hollandaisesaus
Rillette van gerookte makreel met mierikswortel en bieslook crème fraîche
Krab- en rivierkreeftsalade
Geitenkaas uit de oven met abrikozen jam
Klassieke steak tartaar (100gr.)
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Pulled chicken, mosterdmayonaise brie, honing en tijm op brioche brood, geserveerd met frites
Surf en turf van gebakken biefstuk en gamba's, met truffel en mayonaise
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige bospaddenstoelensoep met ui, tijm en knoflook
Surf en turf salade van gebakken biefstuk en gamba's, met truffelmayonaise
Salade met geitenkaas en abrikozenjam
Salade met bospaddestoelen, splinters van nagelhout en truffelmayonaise
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Klassieke steak tartaar (180 gr.) met frites
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Malse diamanthaas (180 gr.), geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Risotto met bospaddenstoelen, truffel en hazelnoot crunch
Stoofschotel van hert met paddenstoelen, meloesui en vergeten groenten
Huis getrokken bisque met gamba's en chimichurri
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Citroen merengue taartje
Met wisselende vulling
Gebak van de dag
Yoghurt met honing en granola
Met keuze uit:Jam; brie, honing en walnoten; zalm en avocadocrème, v.a.
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur
Gekookte ham, gruyère en bechamelsaus
Keuze uit naturel, gekookte ham, paddestoelen of zalm, v.a.
Bieslookroomkaas met keuze uit naturel, gerookte ham, paddestoelen of zalm, v.a.
Getoast brioche brood met gepocheerd ei, ham of zalm en Hollandaisesaus
Rillette van gerookte makreel met mierikswortel en bieslook crème fraîche
Krab- en rivierkreeftsalade
Geitenkaas uit de oven met abrikozen jam
Klassieke steak tartaar (100gr.)
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Pulled chicken, mosterdmayonaise brie, honing en tijm op brioche brood, geserveerd met frites
Surf en turf van gebakken biefstuk en gamba's, met truffel en mayonaise
Franse uiensoep met een gruyere crouton
Romige bospaddenstoelensoep met ui, tijm en knoflook
Surf en turf salade van gebakken biefstuk en gamba's, met truffelmayonaise
Salade met geitenkaas en abrikozenjam
Salade met bospaddestoelen, splinters van nagelhout en truffelmayonaise
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Klassieke steak tartaar (180 gr.) met frites
Langzaam gegaard klein kippetje met dragon, sinaasappel en honing, geserveerd met bearnaisesaus en frites
Malse diamanthaas (180 gr.), geserveerd met friet en keuze uit Bearnaise-, peper- of roquefortsaus (+€10,- met gebakken eendenlever)
Risotto met bospaddenstoelen, truffel en hazelnoot crunch
Stoofschotel van hert met paddenstoelen, meloesui en vergeten groenten
Huis getrokken bisque met gamba's en chimichurri
Drie huisgemaakte lekkernijen met koffie of thee naar keuze
Citroen merengue taartje
Met wisselende vulling
Gebak van de dag
Yoghurt met honing en granola
Met keuze uit:Jam; brie, honing en walnoten; zalm en avocadocrème, v.a.
Special geay nr. 3 oesters met Franse topping van sjalot, cornichon en dragon (vanaf 3 stuks) v.a.
Gemarineerde zoete olijven
Halfzacht gekookte eitjes met ansjovismayonaise en gefrituurde kappertjes
Brood met gezouten huisgemaakte boter en tapenade
uit de oven met honing en tijm, geserveerd met brood
met kruidenboter en brood, 6 stuks
Champignons met gruyère in roomsaus uit de oven, geserveerd met stokbrood
Franse frites met gruyère en truffelmayonaise
Gefrituurde inktvisringen met remouladesaus en citroen, 9 stuks
Geitenkaaskroketjes met abrikozenjam, 6 stuks
Gambakroketjes met remouladesaus, 6 stuks
Ambachtelijke kalfskroketten met mosterdmayonaise, geserveerd met brood
Bittergarnituur van gemengde kroketjes en inktvisringen, 10 stuks
Frans borrelplank met diverse hartige lekkernijen
5 Franse kazen van Kaashandel de Brink
Charcuterie van nagelhout, Coppa di Parma, Spianata Romana en Mortadella, geserveerd met Amsterdams zuur